GEEF EENS EEN LEUK CADEAU EEN CADEAUBON VAN KARTBAAN WINTERSWIJK

Welkom op onze site. Hier kunt u alle informatie vinden wat er allemaal te doen is in ons centrum. Van karten, lasergamen, bowlen of in onze nieuwe gaming arena alles is mogelijk en ook te combineren. U kunt nu Online zelf uw eigen tijden reserveren makkelijk en snel. Wilt u een offerte op maat voor bv prison island, een super deal, een kermisarrangement, of een combi van 6D film en glow-golf? dat kan. Vul dan ons aanvraagformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

RESERVEER ONLINE


KADOBONNEN

Nog op zoek naar een leuk en snel kado? Geef een KADOBON van Kartbaan Winterswijk! Of houdt de jarige van meerdere activiteiten dat is mogelijk. Met onze kadobonnen kunt u alle activiteiten, drankjes en snacks voor uzelf en voor anderen betalen? Dankzij de vele activiteiten bij Kartbaan Winterswijk kun je iedereen (van jong tot oud) blij maken met één van onze kadobonnen. Deze bonnen zijn heel gemakkelijk online te bestellen dan ontvangt u hem automatisch per mail of u komt hem af halen bij ons in het centrum

Naast een uniek en origineel verjaardagscadeau is de Kartbaan Winterswijk kadobon natuurlijk ook te gebruiken als:

Wilt U grotere aantallen bestellen? voor bijvoorbeeld uw personeel bij in een kerstpaket. Dat kan! Wij van Kartbaan Winterswijk helpen U graag verder, neem hiervoor even contact met ons op.

MOGELIJK VOOR ALLE ACTIVITEITEN INCLUSIEF, SNACKS, EN DRANKJES.

RESERVEER TELEFONISCH:
0543-533480


winterswijkcadeaubon
German