De Kartbaan Winterswijk veilig bezoeken

Jazeker, Kartbaan Winterswijk heeft als enige een volledig geautomatiseerd ventilatie systeem welke 15 x 35000M3 per uur het hele centrum en de attracties continu ververst en voorziet van frisse nieuwe schone lucht. Dit systeem zorgt ervoor dat door het gehele centrum continu een heerlijk briesje aanwezig is, er is dus continu een nieuwe luchtverplaatsing. De berichten in de media en door de experts geven steeds meer aan dat ventileren zeer belangrijk is. Misschien nog wel belangrijker dan de 1.5 meter economie. Wat wij dus kunnen is uniek in deze bizarre tijd maar zorgen hierdoor wel voor een optimale veiligheid van onze gasten om gezellig en veilig een activiteit te kunnen reserveren. Dus wij creëren een buiten situatie maar dan binnen. Wel hebben wij nog extra maatregelen getroffen en hanteren ook de r.i.v.m. regels. TIP: Mocht het buiten wat frisser zijn? Neem dan een extra trui mee, door de vele luchtverplaatsingen kan het wat frisser aanvoelen in ons centrum.

Om ons aan de RIVM richtlijnen te houden is het belangrijk om 1,5 meter afstand van onze andere gasten te houden. Kartbaan Winterswijk heeft daarom op diverse plekken met zichtbare markeringen op de vloer gecreëerd. Is de wachtzone voor je helemaal leeg? Ga daar dan met je vrienden of familie staan.

Kartbaan Winterswijk houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Met een aantal maatregelen kun je zelf ook voor een veilig bezoek zorgen.

1. Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
Het RIVM raadt aan om te hoesten en niezen aan de binnenkant van je elleboog. Was na het snuiten, niesen of hoesten je handen.

2. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg
Het RIVM raadt aan om papieren zakdoekjes te gebruiken bij het snuiten van je neus. Gooi deze daarna weg en was na het snuiten je handen.

3. Schud geen handen
De richtlijnen van het RIVM geven aan om 1,5 meter of twee armlengtes van anderen te bewaren. Handen schudden is daarom niet toegestaan.

Om ons aan de 1,5 meter of twee armlengtes tussen onze gasten te kunnen houden vragen we je om drukke punten te vermijden. Wanneer een medewerker instructies geeft om drukke punten te vermijden, vragen we je deze instructies op te volgen.

 1. Desinfectie zuilen
  Om een bezoek aan ons centrum zo hygiënisch mogelijk te maken biedt Kartbaan Winterswijk diverse desinfectie zuilen aan en maken onze medewerkers belangrijke contactpunten vaker schoon. Hierdoor is het structureel dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen voor zowel medewerkers als gasten niet noodzakelijk
 2. Schoonmaken
  Tijdens schoonmaakwerkzaamheden of wanneer bijvoorbeeld bij calamiteiten de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden, dragen  onze medewerkers beschermende middelen.
 3. Schermen
  Bij verschillende attracties hebben wij diverse schermen geplaatst zodat U onze attracties veilig en met veel plezier kunnen beleven.

  .

Om de maatregelen van het RIVM te kunnen waarborgen zal Kartbaan Winterswijk dagelijks een maximum aantal bezoekers kunnen ontvangen. Daarom is een bezoek aan ons centrum mogelijk als je online of telefonisch vooraf je eigen starttijd reserveert. Het voordeel van online is dat je ook nog eens 10% tot 20% extra korting ontvangt.

Kartbaan Winterswijk  houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Kom dus niet naar ons centrum als jij of iemand last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38ºC). Voor bezoekers uit het buitenland gelden de Nederlandse maatregelen tijdens hun bezoek aan ons centrum.

 • Wat is een zelfverklaring van gezondheid? 
  Bij online reserveringen en bij normale reserveringen gaan wij ervan uit dat onze gasten zelf opletten of ze gezondheidsklachten hebben.
 • Wordt er gecontroleerd op lichaamstemperatuur?
  Nee, we controleren onze gasten niet op hun lichaamstemperatuur.
 • Moet of mag je mondkapjes dragen?
  Het gebruik van mondkapjes is toegestaan.

Om ons aan de 1,5 meter of twee armlengtes tussen huishoudens te houden zijn in- en uitgangen soms gescheiden. Dit wordt duidelijk aangegeven middels markeringen bij de desbetreffende locaties.

Kartbaan Winterswijk houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Dat betekent 1,5 meter (twee armlengtes).  Dit wordt middels vakken en markeringen duidelijk aangegeven bij alle attracties . Wij vragen je om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Niet opvolgen kan leiden tot het afbreken van het bezoek.

We vragen je om met pin of contactloos te betalen. Door overal met pin of contactloos te betalen worden de hygiëneregels van het RIVM gegarandeerd.

Kartbaan Winterswijk houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wij in ons centrum, maar ook specifiek per attractie, of horecalocatie, een beperkt aantal gasten tegelijk kunnen toelaten.

Wij vragen je om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Om ons aan de RIVM richtlijnen te kunnen houden zijn er speciale zichtbare afstand zones gemaakt deze worden op de grond aangegeven.

Om ons aan de RIVM richtlijnen te kunnen houden is het op sommige plaatsen nodig extra instructies te geven. Wij vragen je om die instructies op te volgen.

Load More

Weer gezellig samen uit.

Er gelden speciale richtlijnen gezellig samen uit

We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen onze gasten
We ontvangen maar een beperkt aantal gasten tegelijk en alleen met een online reservering.
We werken met een norm per locatie, hierdoor is de hoeveelheid mensen altijd passend.

We zorgen voor extra hygiënemaatregelen
We zorgen voor optimale bescherming waar nodig is.
We desinfecteren belangrijke contactpunten en maken vaker schoon.
We bieden centrale desinfectiepunten.

We zorgen voor voldoende en heldere informatievoorziening
We hebben zichtbare, goed geïnformeerde en getrainde collega’s.
We geven begrijpelijke informatie, instructies via alle TV’s welke er aanwezig zijn.
We spreken gasten aan als de afspraken niet worden nageleefd.

BELANGRIJKSTE MAATREGELEN

 • Er gelden speciale richtlijnen voor onze gasten
 • Blijf niet langer dan nodig is.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Ga naar huis als je last hebt van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, en/of verhoging (tot 38°C).
 • Ga naar huis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
 • Betaal met pin of contactloos.
 • Volg onze eventuele instructies op.

Veelgestelde vragen en richtlijnen – Entree

Kartbaan Winterswijk maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd ventilatiesysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat in ons centrum 35000m3 tenminste 15 x per uur!! volledig wordt ververst met frisse lucht van buiten. Hierdoor kunnen de aerosolen niet blijven hangen en worden net als in de buitenlucht gelijk afgevoerd. Het kan zijn dat hierdoor ons centrum wat frisser aanvoelt. Neem bijvoorbeeld een extra trui mee voor de zekerheid. Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er meer schone wind van buiten naar binnen gaat en wordt afgevoerd.

Nee in deze periode is het handiger om de spullen in je auto te laten liggen, Verder is er wel een mogelijkheid om je jas op te hangen. Dit dien je echter zelf te doen.

Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Mochten deze plaatsen te vol zijn dan worden de auto’s middels onze medewerkers naar een andere parkeerlocatie begeleid.

De medewerkers zijn afgeschermd met plexiglas. Je biedt jouw tickets aan en de medewerker en hij of zij scant de QR code zonder deze aan te raken.

Gasten worden na de ticketcontrole direct verschillende richtingen uitgestuurd om een goede spreiding te kunnen waarborgen. Er zijn markeringen geplaatst en borden waar de attracties zich bevinden om de routes de verduidelijken.

Load More

BELANGRIJKSTE MAATREGELEN

 • Houd rekening met speciale richtlijnen voor attracties
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
 • Als u nog niet aan de beurt bent voor een attractie omdat er gasten voor je gaan. Dan zijn er diverse plaatsen in 1 van onze zalenruimte’s waar u kunt wachten. Middels diverse TV schermen kunt u zien wanneer u aan de beurt bent zodat u niet op de desbetreffende locatie zelf hoeft te wachten.
 • Plaatsen worden toegewezen welke op de tickets staan en kunnen niet gekozen worden. We houden rekening met de samenstelling onze gasten en plaatsen je op voldoende afstand van anderen.
 • Verlaat de attractie na afloop zo snel mogelijk en houd je daarbij aan de veiligheidsmaatregelen. van 1.5 meter
 • Vanwege de maatregelen stap je zelfstandig in en uit. Medewerkers kunnen hierbij fysiek niet helpen.
 • Onze Escape room is op dit moment niet beschikbaar.
 • Volg eventuele instructies op.

 

BELANGRIJKSTE MAATREGELEN

 • Houd rekening met speciale richtlijnen voor toiletten
 • Zorg dat je niet met meer dan 2 personen in een toiletruimte aanwezig bent.
 • Er zijn voldoende sanitaire mogelijkheden in ons centrum.
 • Probeer zo kort mogelijk gebruik te maken van de toiletten.
 • Zorg dat je na het toiletbezoek je handen goed reinigt.
German