ESCAPE ROOM WINTERSWIJK DE NIEUWSTE SENSATIE VAN KARTBAAN WINTERSWIJK

Wil je goedkoop een escape room spelen in de achterhoek, dan moet je bij Kartbaan Winterswijk zijn. Wij hebben een schitterende escape room gebouwd waarin je als groep maximaal 1 uur wordt opgesloten. In de achterhoek speel je escape room bij Kartbaan Winterswijk. Tevens de goedkoopste van de achterhoek.

“Ervaar het avontuur”

De USS Triton Final patrol “Kan je team ontsnapte in 60 minuten?

De Escape Room vertelt je het verhaal van de jacht op USS TRITON. U bent in een onderzeeër, een communicatie boodschap is aangekomen, maar slechts de helft is door. Wat te doen? Uitzoeken wat is de boodschap? Zelf actie ondernemen. Voorzichtig dat je niet een nieuwe wereldoorlog gaat beginnen? De klok tikt, worden de torpedo’s gelanceerd? Je hebt 60 minuten om ervoor te zorgen dat u het complete bericht binnen krijgt, terwijl de jacht op jullie wordt gevoerd. Een angstaanjagende strijd om te ontsnappen en de wereld te redden is begonnen!

TIK-TAK de klokt loopt

Bel ons direct Tel:  0543 – 533480

RESERVEER NU ESCAPE ROOM

Inbegrepen:
1 uur Escape Room p.p.
Maximaal 7 personen

Prijs € 100,00 per uur

Escape Room bij Kartbaan Winterswijk

SUGGESTIES

Bekijk ook eens onze arrangementen, hierbij kun je karten en bijvoorbeeld ook naar een 6D film of een potje lasergamen!
Ga lekker een hapje eten na Escape Room. Bekijk hier ons buffetoverzicht!
kartbaan_sterren

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wij helpen je graag bij het vormgeven van jou perfecte (mid)dag of avond. Wij zijn erg flexibel en denken graag met je mee. Ook voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest ben je bij ons aan het juiste adres! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.